26 Eylül 2008 Cuma

16 yorum:

nazo dedi ki...

Aynı cilt tipine sahibiz anlaşılan. Tabii ki benim ki biraz daha hassası :)Saçlarım yağlı ama uçları kuru. Hemen yazayım ben bu maskeyi bir yere.
Mis karı kocaya sevgiler :)

Adsız dedi ki...

ya ne güzel valla ben de istiyorum parlamak ben de şimdiye kadar hiçbir zaman cilt problemi yaşamadım ama yaş ilerledikçe sanıyorum (28) cilt bakılmak istiyor benim tek sıkıntım gözaltı torbları bununla ilgili bi şeyler biliyo musun biliyosan ya da yorum bırakan arklar yaptıkları ve sonuç aldğı bi şeyler varsa sölesin lütfen çoook mutlu olurum eşin de sen de bayram temizliğinizi yapmışsınız ne güzel pırıl pırıl olmuşsunuz:))SEMA
not: herkesin kandili mübarek ve ramazan bayramı da kutlu olsun

NlyStyle dedi ki...

çok iyi görünüyor. bende şu 9 günlük tatilde hemen denemek istiyorum. teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Sihirlim süper bir reçete oldu bu ,sacına kullandıgın yagların oranlarıyla belirtilsen minnetarım. ayrıca eşinle rsmleriniz cok tatlı duruyordunuz allahın nazarlardan korusun sizi

3prenses dedi ki...

çok tatlısın .allah mutluluğunu bozmasın.bende kili okuldan kızımdan istenince öğrenmiştim.hamuru ben hazırlamıştım,ellerim yumuşacık olmuştu.

Adsız dedi ki...

selam ne güzel karı koca temizlenmişsiniz. Ben pek meraklıyımdır. Her duyduğumu yaparım. Ama benim eşim hayatta yanaşmaz. Bu arada bana uğramaz oldun.

Adsız dedi ki...

Heh bende bunu sordum du yorumda işe yarıyormu acep deneyelim.Delisin kızım sen bu arda umarım bakmaz :))

Flame dedi ki...

Misss gibi koktun vallahaaa :)))

Hayatın Ressamı dedi ki...

nazo
evet geçen gün sendeki postu okurken bende düşünmüştüm aynı sorunlarla savaşıyoruz diye.yazmakla kalma mutlaka dene.



sema
hoşgeldin.
göz altı torbaları için
*çok su içiceksin
*kullanılmış çay telvesini gözlerinde 15 dk bekleticeksin.
*patateste nisasta oranı çoktur 1 dilim patatesi gözlerine kapatıp 15 dk belketiceksin.
*salatalık yoğun nem verir.salatalım dilimlerini gözlerine kapatıp bekliyeceksin.
göz çevren için hafif jel bir nemlendiricide kullanabilirsin.

Hayatın Ressamı dedi ki...

moda-yemektarifleri
dene memnun kalıcaksın.


ceyda
hoş geldin.
saçının uzunluğuna bağlı.
2 şer çay kaşığı yeterli olur.eğer saçların çok uzun değilse.
yağlıysa uçlarına sadece kuruysa tüm saç dibine ve uçlarına.senide nazarlar dan korusun teşekkür ederim hepimizi korusun.


3prenses
inanılmaz bir yumuşaklık yapıyor hem saçta hem ciltte.ne güzel sözler söylemişsin teşekkür ederim.



craf wqmqn
senin için cevapladım.umarım bakmaz diye tahmin ediyorum.



flame
elim yüzüm açıldı mis gibi kokyum evet.ben kilin kokusuna bayılırım.

Adsız dedi ki...

Mrblar.uzun zamandır blogunuzu takip ediyorum,hemde baya uzun bi zamandır.Ama hiç yorum yazmamıştım daha önce.Cilt ve saç tiplerimiz aynısın tıpkısı yani.Denemediğim ürün kalmadı ucuzu pahalısı ne bulduysam denedim ama cık birtanesi bile işe yaramadı.Bu kil maskesini buralarda bulursam denemeyi düşünüyorum.İyiki böyle bi yazı yazdınız.Sevgiler Gönül

Adsız dedi ki...

bir insan nasil olurda maskeyle bile guzel gorunmeyi basarabilir! Ben o maskeleri surunce evde ki kediler bile korkup kaciyor benden-sen aksine gayet sevimli olmussun!

Saclarinin rengine bayiliyorum! ve bende senin gibi bronzluk delisiyim-cildimin renginin acilmasina tahammul edemiyorum!

Adsız dedi ki...

Merhaba canım,

Ben cilt bakıma cok meraklıyım... Ancaak cozemedigim bir sorunum var o da gozaltı sisliği...Patates, kivi ve bilumum maskeleri denedim..Son care cilt bakıma gittigim hanımın tavsiye ettiği masaj aleti.. Ne dersin sence iyi bi sonuc alabilir miyim???

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hayranım yaşam enerjine ,kendine olan sevgine,çok yakıştığınıza inandığım eşinle evliliine,
seviyorum ben hayata tutunmuş inatçı insanları..
yaratıcılığınada hayranım ayrıca..
:))) :)))) maşallah demeliyim sevgili sihirli eller.
bu arada kadir geceniz mübarek ,duaları üzerinize olsun.allah kabul etsin.
svglr NuNu

capankizimutfakta dedi ki...

ALLAH SENI NAPMASIN EMI :))) SENIN BU DOGAL HALINE BAYILIYORUM KIZ, KOCITONDA PEK KOMIK OLMUS :)) INSALLAH GORMEZ . BIRGUNDE BANA GELSENE BAKIMA, KISKANDIM AZICIK...

Unknown dedi ki...

arkadaşlar ben geçenlerde internetten BREZİLYA KİLİ adında bir ürün aldım. Aslında ürün çok ucuz olduğu için, açıklama kısmında yazan mucize etkileri pek önemsemedim. Çünkü 5 TL fiyata o kadar yararlı bi ürün olmaz diye düşündüm. neyse fazla uzatmıyım lafı... Ben bu ürünü aldım kullanmaya başladım ikinci kullanımdan sonra gözle görülür değşiklikler yaşadım, yüzümdeki lekeler kaybolya başladı. Çok sorunlu bir cildim vardır, hep yara olur... Şimdi yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve yüzümde gerçekten vaad ettikleri gibi mucizevi bir değişim oldu, bütün yaralar geçti, izler kayboldu ve hemen hemen sivilce bile çıkmıyor yüzümde ( adet günleri dahil )... Size bu kili tavsiye ederim arkadaşlar. Reklam olmaması açısından buraya nerede satıldığını yazmıyorum ama almak isteyen olursa Google ye BREZİLYA KİLİ yazmaları yeterli olur. Sağlıklı günler dilerim.