18 Ekim 2008 Cumartesi

21 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Ne güzeldir,
hissederek,farkında olarak yaşamak........
daima güzellikler olsun başucunuzda.

sevgilerrrrrr NuNu

nazo dedi ki...

Ben o göz makyajının aynısından istiyorum, apaynısından!! Bir deeee tramisudan !! Şuan gecenin 01.45'i burada. Yapılır mı bu Sihirli Ellerim :(

Herşey harika buarada :)

Adsız dedi ki...

garnütür değil garnitür.. dikkat ediyorumda türkçeyi düzgün kullanmıyorsun.. bir blogcu olarak dikat etmen lazım dimi..

3prenses dedi ki...

hepsi çok güzel olmuş allah mutluluğunu daim etsin

Flame dedi ki...

Makyajla resmen ispanyol kadınlara benzemişsin. Abartılı ama evde olduğu için sorun yok bencede. Hem seksi de olmuş :P Tiramisuyu bende severim ama nesguiklisini yemedim hiç. Afiyet olsun menüde çok güzelll

Adsız dedi ki...

Başbaşa emek vererek hazırlamışsın ne güzel.Bu arada Uluslararası Arkadaşlık Ödülü / Friendship Around The World Award ÖDÜLÜ YAZIMI OKU SENDE VARSIN.:)

a. gizem dedi ki...

ne hoş bi makyaj, ne özenl bi akşam yemeği... sihirli ellercim, herşey çook güzel gözüküyor! Mutluluğunuz bir daim olsun :) sevgiler...

Adsız dedi ki...

adsız; iyi demişsiniz, hoş demişsiniz.Daha kibar olabilseydiniz yazım kurallarına takıntılı biri olarak sizi takdir ederdim ama sizinki hiç olmadı.Önce eleştiri konunuza bakın sonra yazdıklarınızı bir daha gözden geçirin.Kendi yanlışlarınızdan haberiniz yok sanırım.Belirttiğiniz gibi bir blogcu olarak yazım kurallarına diKKat etmek gerek DEĞİL Mİ?
Hani -de, -da ekleri ayrı yazılmamış?O en sondaki 'dimi' saçmalığı da nedir?
Onun doğrusu 'değil mi'dir.Siz hem 'dimi' gibi saçma bir sözcük üretmişsiniz, yetmemiş soru eki olan -mi ekini de ayrı yazmamışsınız.

Ben size bir iyilik yapayım, yorumunuzu aslında olması gerektiği gibi düzelteyim.
Bu sizin yazdığınız:
garnütür değil garnitür.. dikkat ediyorumda türkçeyi düzgün kullanmıyorsun.. bir blogcu olarak dikat etmen lazım dimi..
Bu da olması gereken:
Garnütür değil garnitür.Dikkat ediyorum DA Türkçeyi düzgün kullanmıyorsun.Bir blogcu olarak dikkat etmen lazım DEĞİL Mİ?
Sinirlendim, garnitür Fransızca kökenli bir sözcük.Yani değil mi'ler, -de, -da ekleri bu kadar önemsenmezken elin sözcüğünün yanlış yazılması ne kadar yaralamış sizi.

Sayın adsız, size Oktay Sinanoğlu'nun 'bay bay türkçe' kitabını okumanızı öneriyorum.
Hem belki ne demek istediğimi anlarsınız hem başka bir kökene ait bir sözcüğün yanlış yazılmasından kopardığınız fırtınayı dilimiz yazım kurallarını bilmeyen ya da bilip ama önemsemeyenlere karşı BİR ELEŞTİREN OLARAK ÖNCE SİZ DİKKAT EDERSİNİZ..

ELEŞTİRİRKEN KENDİ EKSİKLİKLERİNİN FARKINDA OLMAK, YANLIŞ YAPMAKTAN DAHA BAĞIŞLANABİLİR BİR DURUMDUR.

Sihirli eller; eşinin yaş günü kutlu olsun..

Adsız dedi ki...

bu özel günü mutfakta mı geçirdiniz..yemeği mutfak masasında mı yediniz?????

Adsız dedi ki...

Masayı keske salona hazırlasaydın...Mutfakta yemek gunun anlam ve onemine ters olmus...

yass dedi ki...

yaa aleevv sen bu makyajı hep yap be yaff.. cok cok guzel olmus bence.. cok yakısmıs.. keske bende boyle yeteneklı olsammmm

gubusa mutlu yıllar...

assortiek dedi ki...

maşaaallahh,beraber nice dogumgünleri kutlarsınız inşallah:)

capankizimutfakta dedi ki...

41 KERE MASALLAH, NASIL GUZEL OLMUSUN ARKADASIM, EVET MAKYAJ ABARTILI AMA YAKISMIS SANA, BEN YAPSAM YAKISMAZDI AMA GUZELE YAKISIR ELBET, :)) SEN HER HALINLE GUZELSIN, HAKKATTEN LAF OLSUN DIYE DEGIL BILIRSIN HER ZAMAN DERIM BUNU. RABBIM OZENMISTE YARATMIS.GUBUSUNADA RABBIM UZUN OMUR VERSINKI SENIN GIBI GUZEL BIR BAYANA DOYSUN, SENINLE GUZEL VE UZUN BIR HAYAT GECIRSIN. HER SEY HARIKA OLMUS, EN COKTA YUMURTALIKLAR, PARDON MUMLUKLARA BAYILDIM :) IYI FIKIR. SENIN GUZELLIK VE FORMDA KALMANIN FORMULUNU COZDUM BEN. TAMAMIYLE ORGANIK BESLENIRSEN DOGAL TABIKI, SANA COK OZENIYORUM AMA SENIN YAPTIGINDA COK ZOR BIRSEY GIBI HAYATIM YA, NASIL BECERIYORSUN BU KADAR SAGLIKLI BESLENMEYI ??? BRAVO YANI, COK IYI BITRSEY, KESKE BENDE UYGULAYABILSEM, SANA HAYRANIM OPULDUN...

Hayatın Ressamı dedi ki...

herkeze ayrı ayrı binlarce teşekkürler.
adsızlar sizede teşekkürler.



1. adsız ben asla imla kurallarına yada büyük harf küçük harfe dikkat etmem.ne yapalım tarzım bu .


SÜREKLİ BİRİLERİ YANLIŞ YAZIMI DÜZELTİP DURUYOR.
DÜZELTMEYİN BEN BÖYLE YAZIYORUM.
BURASI BENİM GÜNLÜĞÜM CANIM NASIL İSTERSE ÖYLE YAZARIM KASAMAM KENDİMİ.
BÖYLE RAHATIM .



adsız.2
teşşekkür ederim boşver takma ben takıyormuyum

ayshe dedi ki...

çok çok güzel ve samimi bir bloğunuz var ve hergün takip etmeye çalışıyorum :) özellikle bu son kendi emeğinizle eşinize hazırlamış olduğunuz gece süper bende hep kendi emeğimle sürprizler yapamak isterim eşime yakın çevreme :) bence buraya çirkin yorum yazan insanlarıda asla umursamayın ve sizi yıpratmalarına izin vermeyin :) NOT: bu arada masanızdaki uğurböcekli yumurtalıklara bayıldımmmm uğurböcekli her figür nikah şekerimde dahil :) beni mutlu ediyor sanırım anklaradan aldınız ve benim temin etmem mümkün değil:( ama sizin masanızda görmek beni mutlu etti :)
eşinizle daha nice nice senelere dilemek isterim :)
sevgiler
ayşe

Adsız dedi ki...

Bana da tuhaf geldi.. mutfaktaki yemek. Bu kadar özenilmiş ama mutfakta.. vardır belki bir sebebi.

ASLI dedi ki...

sihirli ellerim ya ben abartı olduğunu düşünmüyrm bu makyaj o kadar müthişki tam büyülü bakışlar yaratmışsın ya bnde hep böyle yapmak istiyorum.Sırrını ver açıklamalı anlat nolurr:D Çok güzel olmuşsun gerçekten..Gubuşunun yeni yaşınıda kutluyorum sevgiler canm

Hayatın Ressamı dedi ki...

ayshe
hoşgeldin
çok teşekkür ederim sabahım bu saatinde acayip moral oldun bana.
uğur böceğini bende çok severim sadece uğur getirdiği için değil.renkleri bile çok havalı.bence en güzel böcek uğur böceği en çirkinide kara fatma:)))
ıığğğğğyyy...
tekrar teşekkürler.




adsız
uğur böcekli yumurtalık & mumluklarım samimiyetini salona taşıyıp resmilertirmek istemedim.ben gubuşla yanlızken salonda yemek tyemekten hoşlanmıyorum.resmi bir mekan geliyor.ayrıca solonumun perdeleri yok denilecek kadar kısa ben dikktim.dışarısı bizi seyrediyor olduğu gibi.

aydınlatabilmişimdir sizi umarım.


aslı kılıç
teşekkür ederim.
şu an zamanım yok birazdan kursa gidicem ayrıntılı bir makyajı yaparak anlatıcam söz.

ayshe dedi ki...

hoşbuldum :)
moral vermeme sevindim bu kadar samimi ve içten bir blog sahibine :)

chocolate's lover dedi ki...

yumurtalığa koyulan mumlar çok güzel olmuş,yaratıcı bir fikir.Niye herkes bu kadar eleştirel ha mutfak ha salon,ha garnitür ha garnütür...Uff anca yaygara yapmayı biliyoruz.bence herşey anlamlı ve güzel olmuş.Bu arada senide tebrik ediyorum eleştirileri bile yayımlamışsın ben hiç yer vermiyorum özellikle isimsizleri..

Hayatın Ressamı dedi ki...

chocolate's lover
acayip çok teşekkür ederim.yanımda olman beni çok mutlu etti.