26 Aralık 2008 Cuma

6 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Benim de her konuda favorim Neutrogena :)) Ozellikle koruma faktorlu kremleri :)

ama senden ogrenecek cok seyim var anlasilan su bakim urunleriyle ilgi, ne de olsa uzaman sensin :))

Flame dedi ki...

Shisedo ve Neutrogena'yı bende çok severek kullanıyorum. Onun dışında Wichy nemlendirici de ve Roch'da makyaj temizleyicide olmazsa olmazım :)

a. gizem dedi ki...

her bir ürün çok hoşuma gitti... la mer i denemek istedim hatta
nerden aldın ?

Hayatın Ressamı dedi ki...

moonsun
ben faktörlü krem hiç kullanmam .biliyorum çok zararlı güneş ışınları ama ne yapalım allahta beni zenci yaratraydı ozaman.


flame
bendede bir wichy nemlendirici var.yağlı cilt için .ama çok pahalı onun yaptığı nemi clean&clear çok dada az paraya daha iyisini yapıyor.



a gizem
La mer bana yurt dışından geldi.strawberry'de satılıyor.oradan ulaşabilirsin.ama tanesi 150 mikyon yani2. 300 milyon.bence çok pahalı ama aldığı her kuruşu sonuna kadar hak eden bir ürün.şu an bitmek üzere bana sorarsan alıcakmısın diye?o kadar parayı verip almam ben .uygun fiyata güzel ürünlerde var çünkü.

capankizimutfakta dedi ki...

CILT BAKIM UZMANI OLUNCA, ESINDE KOZMETIK URUNLERLE ISI OLUNCA EVDE BU KADAR URUNUN OLMASI DOGAL TABIKI :))) BENDE BAYILIRIM HER GORDUGUM MASKEYI, NEMLENDIRICIYI, VUCUT KREMINI BILMEM MEYI ALMAYI AMA IS UYGULAMAYA GELINCE USENIYORUM :)) EN COK KULLANDIGIM SEY EL VE DUDAK REMI, GUNDE 10 SEFER SURERIM GALIBA :)) BIRDE GUNLUK YUZKREMIM VARDIR USENE USENE SURDUGUM. ARDARA BIRDE VUCUT KREMLERI FELAN, ASLINDA MIS GIBI VALLA HER GUN KULLANMAK LAZIM BUNLARI.. :))

Adsız dedi ki...

bende lamerın temızleme losyonunu aldım ama maalesef memenun kalmadım ben vıchıyle kopurte kopurte yıkmaya alısmısım sanırım nasıl kullanıcagımımı bılmıyorum acaba losyon oldugu ıcın?