19 Ocak 2009 Pazartesi

20 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba Sihirlieller;
Tırnakların harika olmuş; ama benim dikkatimi daha çok alyansın çekti. Markası Bvlgari mi? Eğer öyleyse kullanışlı oluyor mu? Kullananlardan pek tavsiye eden duymadım da:(

Bng.U dedi ki...

yeşil ruj mu hiç bilmiyodum:) Walla arabistana giden de yokki olsa isterim hemeeeeeen.. İlginç geldi:)

Adsız dedi ki...

o rujları bende hatırlıyorum, pembe tonlarında olurdu genelde.
Samimi üst komşumun kızı oraya gelin gitti, sık sık gidip geliyorlar türkiyeye ,yardımcı olabilirim belki..

Flame dedi ki...

Ellerin ve tırnakların çok güzel canım. Bir daha Arabistana giden biri olursa bende sipariş vereceğim. Alyansımızda aynı bu arada :)

Haydins dedi ki...

Rujun rengi cok guzelmis, o yesil rengin boyle guzel bir pembeye donusecegini dusunmezdim..Bir yerde gorsem hayatta almazdim herhalde..simdi kesin ustune atlarim gorunce :)

Tugba dedi ki...

bu ruju hatırlıyorum ben :) 7-8 yaşlarımdayken o zamanlar genç olan halamın kızında vardı. Çocukluğun da etkisiyle yeşil ruju sürüp pembeye dönmesine çok şaşırıyorduk kardeşimle. Oyuncak gibi sürüp duruyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam elmalı gibi tadı vardı

Jojee dedi ki...

ilk defa geliyorum blogunuza çok beğendim ve çok samimi geldiniz bana:)
sizi favorilerime ekliyorum.yeşil rujları ilk defa gördüm bende araştırıcam fazladan bulursam sizede gönderirim:)

assortiek dedi ki...

keşke arabistana gitçek insanım olsa walla istesem ne güzel şeymiş ölee:)
bir kuyumcu olaraktan hemen alyansa takıldım bulgari mi kulllanıorz:)

eso dedi ki...

sihirli ellerim bayıldım ruja bende sipariş vercem ayrıca bugün kendime masmavi bi rimelde aldım yaşasın kokoşluk ya canım silikon tabancası mailin gelmedi inan okur okumaz gidip alıcam sendeki neyse rica etsem tekrar atarmısın canım senin mail adresine esoyla başlayan adresimden güzel mailller attım oraya atarsan çok sevinirim canım ya gidip gene işime yaramayan bişi almak istemiyorum

duygu dedi ki...

yeşil ruju görünce aman Allah'ım bu ne çılgınlık dedim ama biraz aşağıya ilerleyince fikrim değişti. çok hoş bir tonu varmış ve size de çok yakışmış.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ben de biliyorum bu ruju:) Küçükken annemin vardı. İlginç gelirdi bana:) Yeşil ama pembe sürüyor:) Tırnakların çok güzel olmuş gerçekten:) Şirin:)

fidaneli dedi ki...

cnm bu rujdan daha once de bahsetmıstı dımı:) annemın vardı.. ben hep surerdım :) wallahı bulursan bunlardan ben de talıbım bılesın.. cıddıyım:))

esr@ dedi ki...

kıs bizim mısır çarşısında çok bu rujlardan. Sihirli ruj diye satılıyor. Bende kullanıyorum. Anacım hiç çıkmıyor ruj. Tırnaklar süperrrrrr.

L@L dedi ki...

Merhaba :) Ojelerinize bayıldım bende yapmalıyım bu desenden. Rujun rengi harika size çok yakışmış iyi günlerde kullanın. Arabistana giden biri olursa mutlaka sipariş vereceğim!

Çok sevgiler!

Primarima dedi ki...

Valla ben küçükken biizim evdede vardı bu yeşil rujdan halama aitti hatırlıyorum.Şimdi sende okuyunca anımsadım.Aklımda olsunda bari Arabistana gidecek olan varsa bende isteyeyim :)

Unknown dedi ki...

Alyansınla ilgili bir soru sormuştum. Cevap vermeyi düşünmüyor musun!!

eso dedi ki...

sihirli eller beni affet günahını aldım dün baktım yorumumu yayınlamamışsın ayy dedim çok ısrarlı oldum silikon tabancası markası için dedim ve çok üzüldüm sıktım dedim sihirli elleri herhalde ama napım seni sürekli okuyorum ve okuduklarım içinde en beceriklilerinden biri olduğun ve hobilerini çok beğendiğim için sordum mailde gelmeyince küsmüştüm ne yalan söyliyim ama bugün yorumumu görünce çok utandım AMA HALA MAİLİN GELMEDİ:):):)

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

tatlı sihirli elim,
yollamış olduğun tüm temenilerin ve duaların için çok çok teşekkürler ediyorum..
gayet iyi sayılırım.. ama biraz daha yolum var..
her halimize çok şükür demek istiyorum.
çok sevgiler.. sağlıklar dilerim.
NunU

ANNECİK dedi ki...

rujun rengi çok hoş.güle güle kullanın..

PINK PRINCESS dedi ki...

merhaba,ankarada sıhhiye pazarında var bu rujlardan annem almış bana bilginiz olsun