17 Ocak 2009 Cumartesi

6 yorum:

DuruButik dedi ki...

mmmm bir tarbzonlu olarak nasıl canım çekti.annem de yapar böyle.bide hamsi pilavına bayılırım.
sürekli tartılman diyette olmanın vermiş oldupu psikolojik bi durumdur:) deli olmuyosun yani.bende genelde yemek yedikten sonra tartılırım kilo almışmıyım diye:( ama nafile..

Flame dedi ki...

Bende diyete girdim ama yaza daha çok var nasılsa diye ağırdan gidiyorum daha 1.5 kg verdim. 10 günde :( Bende hersabah aç karnına ve iç.çam. ile tartılırım :) aylnız değilsin canım merak etme :)

eso dedi ki...

samimi olucam senin gibi bukadar fit gözüken bi bayanın bunca kiloyla,gramla,tartıyla ne işi olur anlamıorum yahu resimlerinin yalancısıyım canım ayrıca çokda güzel bi yüzün var lütfen bırak şu tartılma işlerini iyiki bi digital tartı aldın he!tartılırda tartılırsın..ayrıca bütün balıkları severim(ahtapot,yengeç,ıstakoz bile yedim ama<<) hamsiyi altın tepside getirseler ıııhhh yemem.salatan çok iştah açıcı.. şeker mailin gelmemiş tekrar kontrol edicem ilgin için saol! sen şimdi yarın pazar ya yazmazsın yeni yazılara rastlayamıorumda pazar günü..neyse iyi hafta sonları...

Derya dedi ki...

Hamsiye bayılırım ve çok güzel görünüyorlar en kısa zamanda yapmalıyım canım çekmedi dersem yalan olur, eline sağlık..

Gözde dedi ki...

Bir arkadaşım diyetisyen yardımıyla 4 ayda 12 kg verdi.. O 12 kg ın 7sini bana verdi ya, canı sağolsun :)
Diyetisyen önerisini aktarmak isterim ; Haftada 1 kere aynı saat ve şartlarda, 3 saatlik açlıkla tartılmaya çalışın... dermişşş, diyetisyenimiz :))

Adsız dedi ki...

enfes gözüküyor hamsisever biri olarak bayıldım :)