7 Şubat 2009 Cumartesi

14 yorum:

Haydins dedi ki...

Yok yok katiliyorum sana , hos gorunmuyor..Bende bloglarda cok rastliyorum yakisanini da gordum ama boyle bir gri degildi sanirim..

nazo dedi ki...

Yok be canım anlattığın kadar çirkin değil, hatta hiç çirkin değil.. Neden öyle geldi ki.. Tabii ki pembe ve kırmızının yerini tutmaz :) Ben de alacağım da bir fırsat bulamadım. Pastel bir gri istiyorum ben, şöyle mat hatta silik.. ne biçim anlattım :p

Hayatın Ressamı dedi ki...

haydins
bende yakıştığını ve çok tarz olduğunu düşünüyordum.ama kullanınca anladım kimseye yakışmıyor.



nazo
evet anlatığın tonlarda olabilir ama ben gri oje sevmediğimin farkına vardım.

AskinAy dedi ki...

fikir güzelmis siyah oje ile karistirmak:)bende baska bir blogta görmüstüm almayi düsünüyordum,parlak olsa daha bir farkli güzel olabilirdi,ama dedigin gibi en güzelleride tabiki french,pembe,ve arada kirmizida cok hos,öpttüm seni sevgiler..

Flame dedi ki...

Bencede Frenç gibisi yookkkk

Hayatın Ressamı dedi ki...

aşkın ay

alma kimse almasın gri tırnaklardan nefret ettin beeennn...



flame
kesinlikle temizlik ferahlık şıklık frenç.

serrose dedi ki...

ha ha degisk bir tecrube olmus bende severim griyi ama tonunu tutturmak onemli sanirsam :)
ama bencede frenc yanee :)

alleysen dedi ki...

bence sana fuşya,kırmızı tonlar daha çok yakışıyor ;)

Primarima dedi ki...

French tertemiz ferah duruyor haklısın ondan sonra bu griler fena gelmişdir aslında ellerin güzel...ojede güzel durmuş ama pek sıcak bi renk değil yaa ondan itici :)

duygu dedi ki...

bence ellerinin hafif esmerliğine açık renk çok yakışacaktır. bende mora yakın lila oje sürdüğüm zaman annem zehirlenmiş gibisin. temizle tırnaklarını derdi. şimdi bakıyorum da haklıymış galiba yada ben yaşlanıyorum :)

eso dedi ki...

sihirli ellerim bu grinin tonu olmamış canım ben tam istediğin gri ojeyi buldum alix aviende canım ama pek bulunmuyor bahçelideki bit pazarında çantacının girişindeki içeride parfümeride var canım çok değişik bulunmayan renklerde var aklında olsun yolun düşerse

a. gizem dedi ki...

bence de french gibisi yok sihirlicim :)

capankizimutfakta dedi ki...

canim bence cok hos olmus ama gunluk kullanilacak bir renk degil. guzele hersey yakisir ondan sanada yakismis yani.... opuldunuz guzel bayan...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Bu sıralar ben de pek sık görür oldum hatta deli gibi gri arayanları da arayıp bulanları da :)) Ama aevet benim de rengim değil :))
Ya kırmızı, bordo vs renkler ya da uçuk pembeler lilalar :))