3 Mart 2009 Salı

21 yorum:

engindeniz dedi ki...

Her zaman gülün ve güzel günler yaşayın.Sevgiler..

Benim Hayatim dedi ki...

Hem de çok iyi birşey söylemiş Tatlı Kız. Hayata seninle bağlanıyor, pozitif olmasını sağlıyorsun. Asıl iş sana düşüyor,güçlü olmak zor olmalı. Umarım en kısa zaman da herşey yoluna girer.

Bu sefer doğru taksalar bari, yeniden canı yanmasa....

gülümse dedi ki...

Sevgili Sihirli Eller,
en ısa zamana eşinin iyi olması dileğimle... Allah Baba yardımcınız olsun...
Saçların çok yakışmış bence...
Eşler arasında Yaşam Koçluğu yapabilmek çok önemlidir ve bunu %100 başardığını hissediyorum.
Sevgiyle kal..
Hayata Gülümse

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Canımcım sen her bakımdan desteksin, nefessin gubuş'a belli. her ikinize de acil tarafından şifa, sağlık ve huzur diliyorum. Dualarımdasınız...

Sinem dedi ki...

Güzelim saçlar süper olmuş,çok da yakışmış wallahi maşaallah. Yaşam koçumsun ne güzel bir cümle öyle. Bu sıfata her babayiğit layık olamaz. Ne mutlu sana. Ben eşinle ilgili yakında güzel haberler alacağımıza eminim.

Primarima dedi ki...

Güzel bişyede laf mı harika bişey bence.Hakikaten sen eşine çok çok destek olan sevgisini çok belli eden bir insansın.
Onun canı acıyınca seninde acıyacağını söylüyorsun.Ben neler bilirim umursamayan,vurdumduymaz olan...
Gül tabiki onu da güldür.Saçlar çok yakışmış bu arada.Hadi bakalım insallah hersey yolunda gitsin.Güzel haberler ardı ardına gelsin.

AskinAy dedi ki...

Allah tez zamanda saglik versin ve mutlu dolu günleriniz bol olsun insallah hayirliolsun yeni sac modelin güle güle ve rahat günlerde kullan,sevgiler..

HUYSUZBALIK dedi ki...

Yeni saçların çok yakışmış, acaip dinç ve cool bir hava vermiş. Güle güle kullan. Eşine çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sevgiler...

nazo dedi ki...

Evet, tabii ki güzel bişey :)
Çok takdir ediyorum ben seni Sihirlicim. Çok zor bişey başarıyorsun hem kendin için, hem eşin için.. Bir de kısa saçı çok yakıştırıyorum sana.. Dikkat et kendine olur mu? Geçecek inşallah bu günler..

emine dedi ki...

sevgili sihirli eller...
inanmıcaksın ama senı rüyamda gördüm...Kayseride yasıyomusun.yolda karsılastık uzun bı etek gıymısın..yıne hastane ıslerıyle ugrasıyosun.moralın gayet ıyı.enın nerde dıyorum sana.hemen surda dıyosun..sonra vedalastık benı evıme kadar goturdun.ben cok dar bı kapıdan gecmeye calıstım baya zor oldu ama gectım.umarım esını saglıgının ıyı gıdecegıne ısarettır.olayların baya etkılıyor bızı ınsallah ıyı haberlerını alırız sevgıler

Gülen Tezer dedi ki...

Sevgili Sihirli el;
Kuzene geçmiş olsun :/ önce onu yazayım.
Evde ve moralli olmanız çok iyi.Umarım her şey çok daha güzel olsun.Sevgiyle aşacağınızı biliyorum.

Seddosh dedi ki...

yaşam koçu tabii ki.. Ne demiştik..iyi günde kötü günde... :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Evde olmanız ne güzel! Hiçbir yer evin yerini tutmaz. Eşin çok güzel bir cümle kullanmış senin için. Ne mutlu sana ve ne mutlu ona! İnş. en kısa sürede güzel haberler veeceksin buradan! İnanıyorum ve çağırıyorum ben! Öpüyorum kocaman:) Aaa unutmadan saçların çok güzel olmuş:)

Flame dedi ki...

İyi bişey, iyi bişey :)

Saçların çok hoş olmuş canım. Bu yoğun tempo için en güzeli bu. Eşinde zayıflamış ama gayet iyi gözüküyor. Bakalım cuma ne olacak. Güzel haberler bekliyorum senden, hadi bakalım...

gülnur dedi ki...

Geçmiş olsun,inşallah eşin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve yaşamınıza daha sağlıklı daha mutlu daha kalabalık bir şekilde devam edersiniz.
Eminim eşin biliyordur ama sen yine de senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirttiğimi söyle:)Saçların çok yakışmış ama sen ne yapsan yakışır zaten.

Tugba dedi ki...

Yeni saçların çok cici olmuş :)
Bence gubuşun da iyi görünüyor. Şu açıdan bakalım : İş hayatının yoğunluğundan sıkıldınız ve evde birlikte güzel vakit geçirmek için fırsat çıktı :) Ohh film izleyin , yiyin için... İyi eğlenceler :)

Yazgüneşi dedi ki...

Eşine geçmiş olsun çok
siz hayat böyle pozitif bakıp 4 el sarıldıkça
üstesinden gelinmeyecek şey yoktur eminim
saçlar süper
ama en süperi insana ruheşi tarafında hayatkoçu payesi verilmesi :)

Tanya's dedi ki...

Hep çok gülün..evde dinlensin Gubuş bakaılm biraz..ona da iyi gelir..

Saclar 10 numara olmuş..ben bayılırım kısa saça...malumunuz..

C-belll dedi ki...

canımmm uzun süredir bu bloğu takip edip duruyorum. başıma böyle bir şey gelse senin kadar güçlü olabilir miydim diye çok düşünüyorum. Allah bir an önce yardımcın olsun ve yüzünüzdeki gülümsemeyi, kalbinizdeki yaşama sevincini eksiltmesin. Sevgiler

esr@ dedi ki...

canım ya benim anneanemin de fistüli çalışmıyordu. Kadıncağız çok acı çekiyordu. Az zaman kaldı sabredin. Her şey çok güzel olacak.

saçların süper olmuş bende bir ay önce bu model kestirdim. Çünkü benimde kıvırcık. En rahat bu model. Benimkiler uzadılar. öpüyorum seni.

ASLI dedi ki...

Hayatın yüzünüze hep gülmesini diliyorum sihirlielercim...Yüksek moral her zaman en iyisidir.İlimsiz şevkat zulüm getirirmiş sen en güzel biçimde yapıyorsun yaşam koçluğunu ne mutlu sana..Saçlarda çok yakşmış sana her türlüsü yakışıyor canm çok sevgilerr...