16 Mayıs 2009 Cumartesi

12 yorum:

Primarima dedi ki...

Geçmiş olsun...ama biz hastalık haberlerinide okumalıyız,kime ne diye düşünme sakın , iyi gündede kötü gündede yanındayız bunu bil.

gunduz68 dedi ki...

geçmiş olsun...en az hasarı b u olsun yaşadıklarının..allah hep beterinden saklasın...

Flame dedi ki...

Ne demek kime ne yaaa! Kızdım bak sana haberin olsun. Geçmiş olsun canım. Bunu da aşacağına hiççç şüphem yok. Yorumda tam seni anlatıyor. Öpüyorum seni, sevgiler..

pasta evim dedi ki...

CANIIIIM BUNCA YAŞADIKLARININ ARASINDA SENİ BİRAZCIK MUTLU EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA. SEN SADECE GÜL YETER.

eso dedi ki...

geçmiş olsun canım ya senin sınav biraz uzun oldu ama allah beterinden saklasın çok güçlü gibi gözüküp içine attığını düşünüyorum hırsız olayını hatırlayıp biraz gülüyorum sana deli cesaretli kadın. hadi hadi yeme beni yok hava değişikliği falan doktor gözün için antalya sularının iyi geliceğinide söledimi!!!ah gubuş ah götür sihirliyi antalyaya artık...şaka bi tarafa çok üzüldüm ama benim gibi olur olmaz seyleri kafasına takan hastalık hastası biri için bulunmaz bir örneksin bu sene erken rezervasyon yaptırmıştım allahtan bişey çıkmazsa ama domuz gribi çıktı sihirli yaa her ülkeden insanlar olcak otelde param yancak iptalde ettiremiyorum çokda ihtiyacım var kafa dinlmeye vallah canım profluk derecesinde hastalıklar tedavi şekilleri hakkında bilgim var valla billa müjdat gezende öyleymiş ya bigün rahmetli savaş dinçel aramış konuşurlarken konuşurlarken aaa müjdat demiş ya noldu sana böle yüzün sapsarı tansiyonun falanmı çıktı noldu sana ya demiş müjdat gezen hemen telefonu falan bırakmış aynaya koşmuş hastamı oldum acaba die bende o misal vesvese makinası gibiyim hep bizmi sana yazcaz bide sen yaz bakalım nasıl kurtulur bu bünye gerçi şaka maka herşey allaha tevekkül etmekten geçiyor yazılan n eyse o ama olmuyo işte

GAMZELİ ANNE dedi ki...

geçmiş olsun canım...daha kötüsü olmasın inşallah...yorumuda çok beğendim..bencede kadınlar herşey dimi ya ...erkeklere gelince onlar sadece erkek:))

capankizimutfakta dedi ki...

CANIM BAYADIR UGRAYAMIYORDUM. BUTUN POSTLARINI OKUDUM SABIRLA :)) ILK ONCE O MAKSI ELBISENE BAYILDIM. TISORTLU GOMLEGIN PEK TARZIM DEGIL AMA MASALLAH HERSEYI DEGERLENDIRIYORSUN, O YUZDENDE PASTA EVININ YAPTIGI YORUM GIBI BU YORUMLARI HAK EDIYORSUN. GOZLUGE GELINCE, BENDE KAC SENEDIR GOZLUK KULLANIYORUM, LAZERE GITMEYI COK ISTIYORUM AMA BENIMDE GOZUMDEKI SILINDIRIN DUZ OLMASI NEDENIYLE ( YUVARLAK OLMASI LAZIMMIS ) VEDE DEVAMLI NUMARAMIN DEGISMESINDEN DOLAYI ( ODA 1 SENE AYNI NUMARADA KALMASI GEREKIYORMUS ) GIDEMIYORUM. PARASINI BIRIKTIRDIM :))) GOZLERIM UYGUN OLUR OLMAZ GIDECEM. ARTIK BOOO GELDI GOZLUKLERDEN. YASIMI COK FAZLA GOSTERIYOR :)) AMA SANA TAVSIYEM GEREKTIGI KADAR KULLAN CANIM, PASIF OLMA CUNKU BENDE ZAMANINDA KULLANMADIM SIMDI CEREMESINI CEKIYORUM. BEN SADECE UYURKEN CIKARTABILIYORUM MALESEF. NEYSE SON OLARAKTA GUBUS ENISTEYE TEKRARDAN GECMIS OLSUN, DERHAL O SIHIRLI ELLERINLE DIKISE ARA VER O UYDURUK AMA COK GUZEL YEMEKLERINDEN YAPKI KILO ALSIN. OPUYORUM SENI HAYATIM. GORUSMEK DILEGIYLE... BAAAAAAAAAAAY

ASLI dedi ki...

sihirlicim geçmiş olsun gözlük sana yakışıyor ama canım.yorumda tam senlik kesinlikle çok iyi düşünmüş 'pasta evim'..

Tanya's dedi ki...

Sen çok güçlüsün..çok hemde..

zehra dedi ki...

gozluk bence yakısmıs ama :)
hatta cok guzel bır yuzun var ne taksan ne yapsan yakısıyor

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Valla arkadaşlar haklı, kime ne olur mu? Birbirini görmeden tanıyan, seven insanlar olduk. Sevincimile seviniyor, üzüntümüzle tek yürek oluyoruz. En azından ben öyle hissediyorum. Şükürler olsun ve bunca sıkıntının üzüntünün senden çıkardıkları bu kadarla kalsın. Sen hep güçlü oldun, şimdi dinlenme sırası. İnşallah gubuş her geçen gün bir öncekinden milyonlarca kat iyi olsun, sen de baharın tadını çıkar.

Stil Direktoru dedi ki...

Güzel demiş arkadaş valla. İyi haberlerini bekliyorum kısmet olursa gitmeden görüşmemiz güzel olur.