18 Haziran 2009 Perşembe

..

15 yorum:

Tanya's dedi ki...

Hop diye gecer..hiç üzülme..makineni al..aç..dik..yarat..turuncu çiceğe bak..gececek bak gör.

nazo dedi ki...

Sihirlicim bu yıl hiç gidemeyecek olanlar var. O yüzden bekle sen 1 ay, ne güzel :))
Biz bu yıl tüm paramızı ev için harcayacağız. Deniz hayal şimdilik.
1 ay çabucak geçer, dikiş makinenle falan ilgilenirsin. Bol bol tatil hayali kurarsın. Sonra cuppaaa deniz :)

Flame dedi ki...

Al benden de o kadar..
:(
Bende de sırt ağrısı mevcut :(
Canım sıkkın..
Offfff..
Evren ikimizi de duysun yaaaa..

corcorella dedi ki...

kuzummm :D bence sende denız ınsanısın ve denız kenarında yasamalısın :D ılerde dusunun derım denıze yakın bıyerde yasamayı :D portakal cıcıeklerı huzur verır ozaman.yenı dıkıs makıenen hayırlı olsun bende bıtane alıcma ama hangı model daha ıyı olur bılmıyorum sen bı tecrube et bakalım nasıl makıneymıs:D

Gülen Tezer dedi ki...

Sihirli'm; hep birlikte bekleriz.Üzülme lütfen.Beni düşün; deniz yasak, güneş yasak.Burcum yengeç, denizde olmam gerek benim.20 senedir sadece hayaliyle yaşıyorum sahili oysa.Bir ay dediğin nedirki?15 gününü ben bekleyim, sen de diğer yarısını.
Üzülme lütfen ama.

Gülen Tezer dedi ki...

Makinenin sonunda geldiğini sevindiğimi söylemeyi unutmuşum.Bekliyorz kursta diktiklerinin ve yeni dikeceklerinin fotoğraflarını hala :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Geçer 1 ay merak etme canım. Birazcık daha sabır. Biliyorum çok ihtiyacın var ama eşin sağlıklı olsun sen de ol. 1 ay sonra miss gibi tatilinizi yapar, fotolarını da paylaşırsın. Çağırıyorum ben de senin yerine;) Öptüm:)

Hayatın Ressamı dedi ki...

tanya
tanya geçecek diyorsa geçecektir .teşekkürler.


nazo
evet şimdi düşündükçe daha iyiyim.senin için kıpır kıpırdır şimdi tatil filan düşünemezsin ama.sen en büyük tatilden geldin.sence hayal kurarak geçermi 1 ay?


flame
seni okuduktan onra yazdım zaten.hadi güçlerinizi birleştirip isteyelim:I


gülen erbaşlı
çok halısın.hatta senin gibi tam şehir içi değilde kemer gibi bir kasabada hayatımı sürdürmek istiyorum.ama çok sonra olacak bir durum sanki bu .düşündüm bir an çok çok istiyorum bunu sanırım.
makine gelince ayrıntıları anlatıcam.

Hayatın Ressamı dedi ki...

gülen tezel üstün
yaaa öyle söyleyip üzme beni.
offf yine ağlıcam şimdi.bende senin için ağlıcam sen hep benim içinmi ağlayavacaksın?hımmmhh.
o zaman bu duygu sömürüsünü yaptığın için seni cezalandırıyorum hepsini sen bekle ben güneş kremimi alıp sizin balkona güneşlenmeye gelicem.arada buzlu nescafe yapmak senin görevindir .tamammı?

Hayatın Ressamı dedi ki...

kirpikteki göz yaşı
aminnn.
sağlıklı ve missss gibi bir tatil gelsin.
geçicek işte geri sayım başaldı.

esr@ dedi ki...

benim gibi 5 yıldır giremeyenlerden olsan ne yapacaksın. Üstelik bir yazlık evimiz olmasına rağmen:(( Malesef benim kocitom işleri kimseye güvenemiyor. Sabret 1 ay dediğin hemencecik geçer.

GAMZELİ ANNE dedi ki...

CANIM HADİ CANLAN AMA BEN BUNU YAZDIĞIMDA BİZİM KIZ ZATEN ÇOKDAN KALKMIŞ OLUR YERİNDEN FAZLA BÖYLE DURAMAZSIN SEN MAŞALLAH KIPIR KIPIRSIN MAKİNEN HAYIRLI OLSUN BAK GÖZ AÇIP KAPNASIYA DENİZDESİN BENİM O ÜMİDİM VE FIRSATIM BİLE YOKK CANIM YA BEN NAPİM:))

Delfina ; dedi ki...

sihirliellercim, bak makina için de hayaller kurdun,gelmiş makinan şimdi harekete geçme zamanı..tatil için üzülme,her işte bir hayır vardır.

sevgiler ennn turuncusundan :)

sekerbulutu dedi ki...

umarım sıkıntılarınızı bir an önce atıp tatile çıkabilirsin, 1 ay o kadar da uzun bir zaman değil, hemen geçiyo hem bu yıl yaz çok uzun olacak havalardan belli,
izleyicim olduğun içinde teşekkürler:))

papatya dedi ki...

Sabirli ol lutfen bak ben de bekliyorum Turkiye'ye gelmeyi ikimiz iciinde dua edecegim zamana, cabuk gescin diye...sevgiyle kal...