29 Ağustos 2009 Cumartesi

16 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Sihirli'm, bilgim bunları çözebilecek düzeyde değil. Bir ara ben de aynı sorunları yaşarken Mozilla kullanmam önerilmişti. Mozilla'yla sorun yok. O üstten kapatma durumuna bir süre sonra alışırsın. Bence sen de Mozilla kullan. Sorun hala devam ederse bilen birileri bir şeyler söyler.
Kendini bizden esirgeme :)

evcilik dedi ki...

günaydın sevgili sihirli eller aynı sorun bende de olmuştu.mozilladan açılıyor fakat bloggerdan açamıyordum yani yorum atamıyordum..sonra araçlar sekmesinden ınternet explorer bağlantısı ayarını bir kademe yükselttim ve oldu..daha doğrusu kardeşim yaptı.hi hi..
ama o üstüste sayfa açılması bende hala devam ediyor.format atmak lazım...selamlar

Flame dedi ki...

Bir ara bende de olmuştu o sorun ama firefox'a dönünce sorun çözüldü.Firefox'a zamanla alışırsın aslında bana daha kolay geldi hatta..


Yanlışlıkla sayfa kapamayı önlemek için araçlardan seçenekleri tıkla. Orada istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Explorerdaki Sık kullanılanları da firefox'a taşıyabiliyorsun yardım kısmından bakabilirsin ona da..

Kolay gelsin..

ANTİGONE dedi ki...

Canım benim de bazen sadece izleyicilerim görünmüyor. Sonra ne oluyorsa düzeliveriyor. Ama düzelmeyen birşey var ki, günlerdir sevgili Pride'ın bloguna yorum yazamıyorum. Aynen "üye değilsiniz, yorum yapamazsınız" diyor. Anlamadım gitti valla... Ben de anlamam ki yardım edeyim sana :s Neyse birinin gelip bizi kurtarmasını bekliycez artık. Bu arada senin yorum gelmiş bugün benim posta. Umarım sorun düzelmiştir. Sevgiler...

éLLa Çiça dedi ki...

ayni hata benim pc de de var bi cok sayfayi birden aciyor bazen. kapatmakta zorlaniyorum ama format atmayi bilmedigimden atmiyorum. servise göturmuyorum cunku her seferinde daha beter bir halde teslim ediyorlar.. idare etmeye calisiyorum.

nebahat dedi ki...

selam ben hollandadan esim anliyor fakat hata soyledi ne yapilacagini ben anliyamadim anlarsaniz eger esim yardim etsin

nebahat dedi ki...

capankizimutfaktan bana ulasabilirsiniz

Pell-in dedi ki...

Valla keşke anlasamda yardım etsem ama şu yorum yazamama durumu bazen bendede oluyor.

Bende bilmiyorum sebebini

Adsız dedi ki...

sen bize sihirli bir yorum bırakmışsın teşekkürler :)
keşke bende yardımcı olabilseydim ama hiç anlamamki böyle işlerden yalnız su üst üste 45 35 sayfa açılması bendede oluyor....
sevgiler

Moda Gezegeni dedi ki...

Aynı sayfanın milyon kere açılma sorunu bende de var canım, inanılmaz sinir bozucu bişey.

--- dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle ziyaretiniz ve blogumu takibe aldığınız için teşekkür ederim. Görünen o ki bazı sorunlarınız hâlâ devam ediyor çünkü ben de izleyici listenize giremedim bir türlü. Sonra tekrar deneyeceğim.
Görüşmek üzere...

mugehobi2 dedi ki...

selam nasılsın benim logada beklerim .mugehobi2.blogspot.com hayırlı ramazanlar

Seda Demirel Genç dedi ki...

aynı durum yani bir sayfanın 560 defa açılma durumu bendede var..kasadan kapatıp tekrar açıyorum düzeliyo...bazende yorum yazamıyorum arkadaşlarıma bi 38 kerede onunla uğraşıyorum,başım agrıyo gencer, ağlıyo kalkıyorum pcnin başından...gerçekten gıccık bir durum...

Adsız dedi ki...

Bende mozillayı tavsiye ediyorum canım, bir süre zorlanırsın alışmak için ama daha sonra artık ie çok basitmiş dersin kullanmak bile istemezsen ie'yi artık. Ya da başka bir program tavsiye edeyim. google chorme o da çok iyidir. Eski gezdiğin sayfaları da gösterir ekranda ie yerine onu açıyorsun. Bir dene beğenmezsen silersin.

Realwedding dedi ki...

do you speak English?

meltem dedi ki...

KESİNLİKLE MOZİLLA DİYORUM!!
10 NUMARA..