10 Nisan 2010 Cumartesi

6 yorum:

Haydins dedi ki...

Bende farklı bir versiyonunu yaparım kardeşim bayılır..Ben ince gögüsleri bütün olarak koyuyorum ama hazırlamadan önce limon suyu ve karabiber de etleri bekletiyorum , böylece süper yumuşak oluyor..
Borcamın en altına kırık cipsleri , sonra tavukları sonra yine cips koyuyorum üzerine ..bütün kremayı da üzerine döküyorum öyle pişiyor ..Nefis olor :)

şehnaz dedi ki...

tahmin ettiğim gibi mısır gevrekli..çok güzel olmuş...inşallah deneyeceğim.....ellerine sağlık...

.ankara düşleri. dedi ki...

aman allahım ordan alıp yiyesi geliyor insanın :)) ellerine sağlık canım.. yapmak lazım en acelesinden :))

el*ff dedi ki...

Çok güzel görünüyor uzun zamandır tavuk yapmadım üstelik,bu tarifle tavuğa dönüş yapabilirim ,ellerine sağlık...

glsah dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor..

hatice dedi ki...

Resim o kadar iştah açıcı görünüyor ki, yapmak hep aklımdaydı. Dün akşam denedim ve hepimiz çok beğendik. Hiç sert olmuyor tavuklar gayet yumuşak ve çok lezzetliydi. Tarif için çok teşekkürler...