8 Ocak 2009 Perşembe

18 yorum:

41 kitchen dedi ki...

gördüm seni gördüm hem de teee 17. katta gördüm:D realden çıkarken camın önünde oturuyordun sanırım saçların topluydu bak bu kız deli deme:D reale çıkacağım sırada tam senin bir önceki postuna bakmıştım ön yargılı olarak da kafamı kaldırmış olabilirm:D evler çok güzel ama bence de değmez. bu çizmelerden ben de alacaktım son anda vazgeçtimmm ama çok ciciler niye vazgeçtim ben de bilmiyorum nasıl kullanışlı mı tavsiye edersen tekrar bi düşünücem:Pp

Hayatın Ressamı dedi ki...

htc
ciddimisin?
evet tüm gün boyunca canım önünde oturum.reale girenleri izledim bende seni gördüm o zaman hehehe.
keşke aşgıda karşılaşsaydık bende 2 saat antereste gezindim.ama saçlar kıvırcık bonus aşağıdaki gibi.
çok sıcaklar ve gerçekten inanılmaz rahatlar.öyle görünmüyorlar ama giydim mağazada dolaştım.benim ayaklarım çok problemli ama bunlar zaten yarı ortapetik.çabuk ol az kalmıştı zaten.şiddetle tavsiye edirim.

41 kitchen dedi ki...

üzerinde beyaz ya krem bişey vardı :D:D bak bu datamamsa garanti görmüşüm. ya fotoğraflarını falan gördüm ya gördüğüm siluetleri pek unutmam mesafe önemli değil:Pp çizmeyi aklıma iyice soktun bak şimdi, ilk fırsatta alacağım o zaman

Hayatın Ressamı dedi ki...

yok kız o anneciğimdi sanırım.
kram bluz vardı camın kenarında oturuyordu.ama mesafe çoook uzak nasıl seçtin tepeden insanlar karınca kadar gözüküyor.anneciğim sarı saçlı ama.senin gözle süper ötesi maşallah.el sallasan bile ben aşağıyı göremezdim.
aferim sana.
çizmeleri al tabi ben gidip gidip antrede seviyorum onları.birazdan altlarını silip evde giyicem çok sevdim ben onları yavfff..

41 kitchen dedi ki...

:D:D yok yok ben seni gördüm eminim o arada bi göz yanılsaması olup anneciğine kaydı demekki gözlerim:Pp valla dedim ya postu okuyunca kafamı bi kaldırdım, sonra uyduruyor muyum acaba diye düşündüm ama şimdi resimleri görünce emin oldum, bi de 1.75 gözlerim bozuk neyseki gözlüğümü almıştım yanıma:D neyse ben sık sık ordayım nasılsa yine karşılaşırız:D bi de canım ben sende kayıtlı olan eski blogumun şifresini kaybettim ve burdayım artık www.haticecim.blogspot.com öpüyorumm.

serrose dedi ki...

hehehe bence de cizmeler super ali gulu dali abartisiz yerinde
iyi gunelerde giy
sevgiler

Hayatın Ressamı dedi ki...

serrose
beğendiğine sevindim.alı al moru mor çok şeker çizmelerim diilmi?

chocolate's lover dedi ki...

iyide bütün evler örnek daire gibi döşenmişse benim evim olmaktan çok uzak kalmıyormu.Bu arada bende o evlerin fiyatını merak ediyordum hep.Kuzeninde de iyi para varmış hani.
Çizmelerine bayıldım bu arada..

Tanya's dedi ki...

Ben 35-36 giyiyorum..bayılıp aldığım 38 numara ayakkabım var öyle diyeyim sana..ayakkap olsun..kocaman olsun hahayt.

Hayatın Ressamı dedi ki...

chocolate's lover
evin her yeri değil sadece gömme dolaplar ve beyaz eşyalar.salon ve odalar boş istediğin gibi döşe.evet aslında eşi çuval toptancısı .ne alakasız ve zevksiz bir meslek ama kendi paralarını çuvalla taşıyorlar işte.birazda şans sanırım:((
çizmelerim ve ben teşekkür ederiz.

yass dedi ki...

sıhırlıcan, bız de bakmıstık bu evlere.. amma velakın antares yapılırken cokmustu bır kısmı.. ustelık daha 2- 3 kat cıkılmısken.. gazeteler falan yazmıstı.. ondan vazgectık.. allah korusun tabı de ek bır bılgı vereyım dedım.. etlık cok guzel semt.. ama artık cok kalabalık..

evın ıcı manzarası cok cok guzel.. tum ankara dıyebılırım..

cızmelerını gule gulee gıyyy:)

eso dedi ki...

canım gerçekten ev güzelmiş ama genede soğuk geldi bana ama camlara bittim.bide deniz manzaramız olsaymış ankarada negüzel olurdu dimi bayıldım çizmeler bluzunla çok yakışmış bu arada dikiş nakışla uğraşıyosun nalanınevi blogunda fuarda çılgın tasarımcı aysel ablamın tasarımları var bi gözat derim.çok değişik materyaller kullanıo.sen çok yol katettin dikişte baştan beri takip ediyorumda bu arada burnunla ilgili promlemin nasıl oldu?

assortiek dedi ki...

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkk beğendimmmm,yani bu ooooo larııı istediğiniz kadar uzatabilirmmmmmm,bittimmm,budurr!
bende istiorm ama burda yokk.senden açık adres istiorm ankaradaki arkadaşıma söliim alsın bari banaaa:)başka ne renkleri war bide:)

Hayatın Ressamı dedi ki...

yass
haberim yok öyle bir şeyden.ama depreme dayanıklı hazır beton filan dediler.evet etlik eskiden güzeldi.şimdi kalabalık hemde çok karışık insanlar var.


tanya
tahmin edebiliyorum.o ayakkabılar üstelik kutuluydu sanırım nereye sığdırılıyor çok merak ediyorum.aslında bende 36 civarı giyiyorum.olsun 38 'ide seviyorum 38 açtı beni.


eso
bende deniz istiyorum.evin içi çok sıcak ama yandım piştim.nalanınevine bakayım hemen neler varmış.
teşekkür ederim.burnum konusunda düşünüyoruz henüz ameliyat kesinde kime veya nereye yaptıralım diye.



assortiek
Ankara'da Etlik anteres alışveriş merkezi en üst katta Deichmann'dan aldım.39-40-41'i kalmıştı.birde sütlü kahvesi yani deve tüğü rengi daha doğru sanırım üstündede uçuk mavi desenler vardı aynı desen değil ama.o benim rengim olmadığı için hiç incelemedim.çabuk olsun arkadaşın kalmayabilir.

esr@ dedi ki...

ev çok güzelmiş. Ama bu kadar para verilmez. Güle güle otursunlar. Çizmeler çok şeker. Adanada görmedim.

Flame dedi ki...

Deichmann burda da var bak akşam gidip bakayım bende. Alper'de var bende de olsun dimi ama...38 bana da uyar heralde 37 giyiyorum ama bunlar büyükte olabilir bence. Ev güzel ama diğer odalar küçükmüş. Güle güle otursunlar inşalahhh.

lale kunt dedi ki...

ev güzelmiş güle güle otursunlar ama benim bu kadar param olsaydı bahçeli bi ev alırdım, mis gibi..

capankizimutfakta dedi ki...

valla ev gercekten supermis ama o para oaraya verilirmi bende senin gibi dusunmekteyim...